Diensten en tarieven

Zorg Zonder Beperking kan zowel voor cliënten met een PGB als voor particuliere zorgvragers veel betekenen. Hoeveel dat is, bepaalt u zelf natuurlijk. Het kan gaan om korte zorg- en begeleidingsmomenten of om intensievere zorgvragen.

Gezien mijn ervaring richt ik me met name op verzorging, verpleging, begeleiding van kinderen en volwassenen met een beperking. Maar ook voor andere zorgvragen kunt u bij mij terecht. Denk aan ondersteuning bij ziekte of het ouder worden, eventueel ook in combinatie met huishoudelijke ondersteuning. Ik bied graag een helpende hand. Aan de hand van uw specifieke zorgwensen bepalen we in overleg het tarief. U kunt er vanuit gaan dat ik scherpe tarieven hanteer ten opzichte van vergelijkbare dienstverleners. Wilt u meer weten? U kunt mij altijd bellen of mailen. Ik kom graag bij u langs voor een persoonlijk kennismakingsgesprek. Dan bespreken we samen uw zorgvraag en kunnen we kijken wat ik daarbij voor u kan betekenen. Zo’n gesprek is natuurlijk vrijblijvend.