Wie ben ik?

Het gezicht achter ‘Zorg Zonder Beperking’ ben ik, Nathalie Kraaijeveld, Z-verpleegkundige (BIG-geregistreerd). Ik ben geboren in 1972 en heb ruim 22 jaar met veel plezier in de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking gewerkt bij stichting ASVZ en Syndion. In die tijd heb ik met verschillende doelgroepen mogen werken. Zo heb ik ervaring opgedaan op diverse woonlocaties, onder andere met EMB-kinderen en volwassenen, kinderen en pubers met autisme en jongvolwassen met een lichte verstandelijke beperking. Daarnaast heb ik ervaring met thuisbegeleiding en buitenschoolse activiteiten voor kinderen met een beperking (adhd, autisme, moeilijk verstaanbaar gedrag, verstandelijke en lichamelijke beperking). Als u hier klikt, kunt u hier meer over lezen in mijn CV.

Mijn hart ligt bij deze doelgroep, maar niet bij alle onnodige regels, beperkingen, tijdsdruk en tijdrovende papierwerk die het werk soms met zich mee kan brengen. De reguliere zorg staat onder druk; er is minder tijd om echt aandacht te kunnen geven aan degenen die dat zo hard nodig hebben. Daarom heb ik gekozen voor een benadering waarbij persoonlijke aandacht en zorg voor de cliënt voorop staan. Zorg die voldoet aan alle zorgvuldigheidseisen, maar dan zonder onnodige beperkingen. Vandaar de naam waaronder ik mijn diensten aanbied: Zorg Zonder Beperking.

Waar sta ik voor?

Het is erg belangrijk dat u en ik het samen goed kunnen vinden, ik kom tenslotte bij u thuis en u moet zich daar prettig bij voelen. Ik ben enthousiast, betrouwbaar, gemakkelijk in de omgang en breed inzetbaar. Ik sta voor zorg en begeleiding met veel aandacht en persoonlijke betrokkenheid. Dit op de momenten dat u daar behoefte aan heeft en dat het u uitkomt. U als klant staat voor mij immers centraal.